Er zit nu een micro-SD kaart in. Ik kan hem aanzetten om op te nemen, maar hoe kan ik zien wat ik in beeld heb? Er is geen software bij of app waarmee ik kan kijken wat ik opneem … Ik zie wel een filmpje op jullie site, dus het moet mogelijk zijn volgens mij. Lijkt me ook wel handig om te weten wát er opgenomen wordt.

De USB stick kan geen beelden direct tonen op een laptop, er is geen ingebouwde wifi en dus ook geen software.
Er moet een sd kaart in het apparaat en dan aan de voorkant is de lens en dan de stick zo plaatsen dat de lens in een ruimte vrij kan kijken. Maak een testopname en haal de sd kaart eruit en doe deze in een laptop, om te zien wat er opgenomen is.
Als de hoek niet goed is, verplaats de stick en maak een nieuwe testopname. Beelden worden in avi opgenomen en zijn daarom direct af te spelen op windows media player.