Klantenservice vragen?

Stel hier al je vragen over online camera shop, denk hierbij aan de openingstijden, btw nummers etc. Je kan ook altijd bellen naar 020-7767788 om een vraag te stellen.
Beste, We zijn op zoek naar een goed doch betaalbaar camerasysteem voor nieuwe woonst (boerderij) Bedoeling is dat er 1 zal hangen vooraan aan de ingang van het landgoed, tot aan de technische ruimte is de afstand wel iets meer dan 100 meter, Is dit mogelijk om zo een afstand te nemen van kabel met dit systeem : https://www.onlinecamerashop.nl/nl/dahua-ip-set-compleet-4-poe-camera-s-netwerk-recorder-plugnplay.html of wat kunnen jullie voorstellen? Voorkeur 4 of 8 camera's, (DVR liefst voorzien 8) Alvast bedankt,
Is zeker wel mogelijk!
Er hangen nu 8 doom cameras. Waar van 7 analoog. 1 is digitaal. Groot verschil aan beeld. Zoek ook een digitale doom cam. Met bnc aansluiting op alhua recorder. Ip66 ptz. 20zoom
U kan deze ptz hdcvi camera kopen.
Hebben jullie een mini camera waarbij de gemaakte foto's meteen in je telefoon staan zonder gebruik te maken van een kabel?
Zou deze kunnen gebruiken.
Maak verbinding op de wifi van de camera met mobiel heb je point to point verbinding en kan je via de app foto's direct opnemen naar je mobiele telefoon geheugen. Het enige wat je dan nodig zal hebben is een powerbank zodat je de camera kan gebruiken tijdens het wandelen. https://www.onlinecamerashop.nl/nl/mini-spy-camera-met-batterij-en-wifi-tinycam-app-full-hd.html
welke camera met een lenshoek van 120° en nazicht van 30 m is er ook met geluid bij met coax aansluiting welke kan je me voorstellen
Dan kan u een kiezen uit de link hieronder. https://www.onlinecamerashop.nl/nl/beveiligingscameras/xvr.html?bijzonderheden=1780 Is met ingebouwde microfoon, let wel op de recorder moet ook audio over coax ondersteunen.
2.8mm lens heeft een kijkhoek van circa 120 graden.
Is deze camera te benaderen met het rtsp protocol of anders live streaming via een website op een pc/laptop op het lokale netwerk?
Is allemaal niet mogelijk, dit is een product bedoeld voor alleen de smartphones zit geen webserver ingebouwd en ook geen RTSP voorziening.
wat is het verschil tussen een cam met een prijs van 160 en een 180?
Goed teksten doornemen want sommige hebben push melding naar de app en andere weer niet, sommige hebben nachtzicht en anderen weer niet, dus verschilt per product en anders even bellen.