Wilt u vaker JA op uw offertes? Start met aanbieden van SST beveiligingscamera's geen 3, maar 5 jaar garantie en ruim 50% goedkoper dan andere merken!

Beveiligingscamera vragen

Meest gestelde vragen over onze beveiligingscamera's en alle andere producten.
Heb je een vraag over een voeding, sd kaart of bewakingscamera?
Stel ze hier en en wij reageren binnen enkele uren.

Hallo, Kan de HDCVI PTZ SPEEDDOME 2MP DAHUA COAX TELEMETRIE aangesloten worden op een alhua dhi-xvr5232an-x? Indien ja, via coax bnc of via een lan kabel? Eventueel andere suggetie? Mvg Hollanders Stefan
Kan gewoon werken via de BNC coax kabel.
Als ik het voetje boven aan een muur bevestig, kan de camera dan horizontaal en in een kleine hoek filmen? En is er dan nog ruimte voor de aansluitkabel achterlangs?
Is mogelijk echter de lens is niet bedoeld voor hele kleine afstanden, als het minstens 1.5 meter afstand is dan zal het goed werken.
Zit er een adapter bij / wat is de kortste afstand van camera naar object om het beeld nog scherp te zien (in cm ) / waar precies zitten de IR leds...?
Kortste afstand is circa 100mm.
volgt de camera automatisch een object?
Nee geen objecten alleen menselijke vormen, dan zal de camera starten met volgen. Alle andere objecten worden genegeerd.
hoeveel meter berijk heef de camera
Circa 15 meter nachtzicht.
Hebben jullie ook analoge camera’s voor buiten met ! audio?
Jazeker!

https://www.onlinecamerashop.nl/nl/beveiligingscameras/xvr.html?bijzonderheden=1780
Heb net de DAHUA OEM NVR 4IP KANALEN ontvangen maar zie maar 1 netwerk aansluiting achter op de kast. Hoe sluit ik 4 netwerk camera's aan?
Zoals u wellicht zal weten zijn er verschillende versie recorders met en zonder PoE poorten, u heeft de versie zonder PoE poorten gekocht en dient u de camera's in te stellen via uw eigen LAN netwerk, dus de camera's aansluiten op jouw eigen switch. Een PoE recorder is ook duurder dan een recorder zonder poe.
Wat kan deze recorder leveren aan POE
Max 120watt in totaal aan vermogen.
Beste, Kan de voet verwijderd worden aub? Het scherm moet aan de muur hangen. Bedankt.
Kan u verwijderen het zijn vesa gaten en kan u zelf een vesa muurbeugel voor gebruiken.
Goedemiddag, is de remote acces via telefoon ook stabiel met wisselend IP adres? Ik wil hem namelijk aansluiten op een 4g modem met simkaart ivm afgelegen locatie.
De recorder werkt via P2P en is dus niet afhankelijk van wisselende ip adressen. Je dient dan in te loggen via de qr code van het apparaat en niet zelf poorten toewijzen.
is deze camera ook te gebruiken zonder NVR bijvoorbeeld rechtstreeks in je browser op een eigen gekozen IP adres binnen je netwerk ?
Jazeker kan met elke ip camera.
welk type rj45 connector past er op deze kabel de connectors die ik nu heb krijg ik er niet goed in ivm de dikte van de adertjes
Heb het net aan de installatie team hier gevraagd en zij zeggen dat onze connecteoren wel gewoon goed passen met de kabel. https://www.onlinecamerashop.nl/nl/rj45-connector-voor-ip-beveiligingscamera-s.html
Kan ik de videoopnames achteraf ook op een USB stick zetten. Bijv, opname die ik aan de Politie moet overhandigen.
Jazeker het is wellicht verwarrend omdat er maar 1 usb aansluiting is, maar als u dan in het backup gedeelde tijd en datum doorgeeft en klikt voor backup, dan zegt het systeem dat er geen usb stick is gevonden, doe dan de usb stick in de recorder en de data wordt dan veilig gesteld op het usb stickje.
is bovenstaande ptz camera geschikt voor DVR DHI HCVR720AN-4k ?
Dat zal zeker werken want het is een HDCVI recorder tot 4k. De camera heeft 2mp resolutie is dus full hd en werkt zonder problemen.
Kan je terug kijken ?
Ja dat kan als er een sd kaart in zit en opnames kan je dan gewoon bekijken via de app.
past deze lens op de Samsung HCB-6000P XVR 4in1 body box camera ?
Jazeker gaat dat passen op de 6000p.
Goedendag, ik heb 4 nw camera's bij jullie besteld (OEM 4in1 5mp dome beveiligingscamera met 2.8-12 mm gemotoriseerde auto focus lens). Ik had al een bestaand syteem maar wat ik nog niet precies begrijp is zijn de verschillende uitgangen... . ik vind de beeldscherpte best wel matig tav van mijn vorige camera's. Het syteem is ws analoog wat op die stand krijg ik alleen beeld. Wat kan en moet ik doen om HD te krijgen?? gr Jacob
U kan dan een HD recorder kopen via deze link.

HD beveiligingsrecorder
Krijg je een melding via app als er beweging gedetecteerd word ?
Kan u instellen Push video melding bij beweging.
Voor dit product heb je geen internet verbinding nodig in huis. Wel een simkaart. Hoe werkt het wanneer je ver van huis bent en je wil bv checken hoe het met de hond gaat? Welke handelingen zijn daarvoor nodig met je mobiel?
Je kan altijd live meekijken via de simkaart, de simkaart maakt verbinding met een provider via 3 of 4G en kan dus live meekijken op afstand via de smartphone.
Beste, ik heb interesse in de Safire 8 MP camera SF-IPDM835AWH-8, maar ik vroeg me af of ik enkel een UTP cable door de muur naar buiten kan trekken (8 mm gat) of dat er een kabel met meerdere connectoren vasthangt aan de camera, die door een "groot" gat door de muur moet worden gevoerd ...
Vrijwel alle camera's hebben een kabel bundel. Maar wat onze monteurs doen is een muurbeugel gebruiken, in dat geval hoeft u enkel een gat te boren van circa 8mm en de UTP kabel doorhalen en in de muurbeugel doen en de kabels van de camera ook in de muurbeugel.
Dan zijn alle kabels niet alleen uit zicht, maar is het een mooi geheel en ziet er ook professioneel uit. Wat sommigen ook doen is zelf een waterdichte lasdoos kopen en daarin alle kabels in wegwerken.
Pagina