Algemeen

Algemene vragen over OnlineCameraShop, denk hierbij aan bezorging, openingstijden etc.

leveren jullie ook naar Spanje?
Jazeker wij leveren ook naar Spanje.
wat is verschil met varifocale en vast
Een vaste lens kan je niet nog in en uit zoomen, vaste lens heb een vaste kijkhoek afhankelijk van de lens hoeveel mm.
Een 3.6mm lens heb bijvoorbeeld circa 80 graden kijkhoek en een 2.8mm circa 95 graden.
Een varifocale lens kan je zelf nog het bereik van aanpassen, dus als een auto niet goed genoeg in beeld is, kan je dit nog verder inzoomen.
Hebben jullie een draadloze camera die ik direct op een TV kan aansluiten?
Jazeker dat hebben wij wel!
Klik hier voor onze sterke draadloze camera inclusief ontvanger met cvbs voor analoge camera's.
Je kan de tulp aansluiting geel direct verbinden met RCA van je TV en je heb direct beeld.
Hallo, kunnen jullie het pakketje afleveren in een postkantoor of ander koerierdienst afhaalpunt? Probleem is dat er nooit iemand thuis is overdag... (is voor levering in België) Bedankt!
Belgische klanten kunnen ook kiezen voor een afhaalpunt in België bij u in de buurt?
Hallo, ik heb een alarmsysteem van AJAX en zou daar graag een camera op willen aansluiten welke zou ik hiervoor kunnen gebruiken? het betreft een AJAX HUB
U kan alle Safire, Dahua en Hikvision camera's toevoegen via het Ajax systeem, is enkel een kwestie van QR code scannen.
hallo is het ook mogelijk om alles op wifi te hebben dus de cameras maar ook het kastje waar de cameras heen gaan want ik lees dat die word verbonden met een internetkabel maar waar ik hem wil plaatsen heb ik geen internet kabel dus kan het alleen via wifi mvg kristan
Dan is het beter om een homeplug powerline adapter te gebruiken, daarmee kan je een ip camera gebruiken over je eigen 230VAC netwerk, wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen goed verder helpen indien nodig, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Werkt dit op een TP-link Poe+ switch? of heb je daarvoor andere switch voor nodig?
Dit is bedoeld om een IP camera aan te sluiten via coax kabel.
Bij de input staat niet vermeld hoeveel Ampere hij heeft is dit 0,3A? Dus 100-240volt 50Hz 0,3A
Staat er wel bij 2000mAh is 2A.
I also need the part to connect with electricity, so you have it?
Yes can buy by this link. https://www.onlinecamerashop.nl/nl/cctv-accessoires/cctv-voeding-stroom-spanning-adapter.html Please choose the correct version enough current for your device.
Is deze camera te benaderen met het rtsp protocol of anders live streaming via een website op een pc/laptop op het lokale netwerk?
Is allemaal niet mogelijk, dit is een product bedoeld voor alleen de smartphones zit geen webserver ingebouwd en ook geen RTSP voorziening.
wat is het verschil tussen een cam met een prijs van 160 en een 180?
Goed teksten doornemen want sommige hebben push melding naar de app en andere weer niet, sommige hebben nachtzicht en anderen weer niet, dus verschilt per product en anders even bellen.
dag,neemt hij ook op videos zonder verbinding met wifi
Ja neemt gewoon verder op ook al valt de wifi weg.
kan je een ip camera aansluiten coax recorder? Voeding 12V dc voed apart de camera.
Hiermee kan u een IP camera aansluiten op coax kabel voeding 12VDc apart naar de IPC is geen probleem, dat moet eigenlijk ook want dit is geen PoE versie.
Kan ik de beelden bekijken op een tablet?
Werkt op android en ios. Is een gratis app voor beschikbaar.