Beste, We zijn op zoek naar een goed doch betaalbaar camerasysteem voor nieuwe woonst (boerderij) Bedoeling is dat er 1 zal hangen vooraan aan de ingang van het landgoed, tot aan de technische ruimte is de afstand wel iets meer dan 100 meter, Is dit mogelijk om zo een afstand te nemen van kabel met dit systeem : https://www.onlinecamerashop.nl/nl/dahua-ip-set-compleet-4-poe-camera-s-netwerk-recorder-plugnplay.html of wat kunnen jullie voorstellen? Voorkeur 4 of 8 camera's, (DVR liefst voorzien 8) Alvast bedankt,

Alleen dan wel met een PoE injector standaard gaat POE tot 100 meter wil je verder dan 100 meter is een injector nodig. Wil je geen PoE injectors gebruiken, denk dan aan een XVR systeem, daarmee kan je met coax kabel standaard 300 meter kabel lengte overbruggen. Mijn collega heeft een vrijblijvende offerte verzonden voor LTS merk camera systeem.