beste kan het beeld van de camara constant bekeken worden via een pc die verbonden is met internet niet via een app. Het is de bedoeling dat in mijn werven constant kan bekijken op de bureau. met vriendelijke groet Sven bethuyne

De camera word geleverd met CMS software installeer de software op uw pc en dan kan u altijd via de computer meekijken en kan ook via de app meekijken. at uw eis is, is dus geen enke probleem.