Beste, Kan ik met het toestelletje "Wifi dvr camera 2 meter kabel HD onzichtbare leds" het volgende doen? Ik plaats de camera in een ruimte op de benedenverdieping. Kan ik dan van op de 1e verdieping en een gang verder met mijn gsm via een app kijken wat er gebeurt in de ruimte op de benedenverdieping van zodra ik iets hoor? Het is niet nodig dat ik haarscherpe beelden heb of zo. Gewoon een poging om iets te kunnen vaststellen in mijn eigen huis. Of zie ik iets over het hoofd? En worden de beelden opgeslagen op mijn smarthphone of is het alleen foto's?

Wat u wilt bereiken is 1 op 1 mogelijk met onze wifi spion camera.
Je kan de camera 2 meter elders plaatsen, kan je ook wegwerken in bijvoorbeeld een muur.
Met de wifi die het apparaat uitzend, kan je via de app verbinding mee maken, vanaf dat moment kun je via de app de hele camera verder instellen.
Op moment dat je de spion camera verbind met je router, kan je wereldwijd live meekijken.