Kan iemand mij uitleggen hoe dit werkt?

Doe eerst de sd kaart in het apparaat.
Zet schakelaar op ON

Druk op de A toets van de afstandsbediening
Er gaat een blauwe lamp v5x knipperen en weer uit, is nu in standby mode.

Druk nu op de B toets van de afstandbediening de blauwe lamp gaat paar keer knipperen en gaat weer uit.
De camera maakt nu opnames.
Voordat je de sd kaart eruit gaat halen, druk je nomaals op de B toets zodat de opnames veilig opgeslagen worden.

Haal de SD kaart uit het apparaat en doe deze in de meegeleverde USB stick.
Doe dan de USB stick in een laptop voor te zien wat er is opgenomen.

Je kan ook opnemen bij beweging en nog andere functies, bekijk de manual hoe je dit allemaal kan instellen.
Mocht het dan alsnog niet lukken, kan je altijd ons om hulp vragen.